جراحی واریس پا

واریس چگونه به وجود می آید؟

 ورید هاى ساق پا کار دشوارترى دارند، زیرا باید خون را در مسیری طولانى، در خلاف جهت جاذبه زمین و فشار وزن بدن به جلو برانند. در وریدها دریچه هاى یک طرفه اى قرار دارند که کار آنها پیشگیرى از بازگشت خون به عقب است. اگر هرکدام از دریچه ها نتوانند کار خود را به خوبى انجام دهند، خون به عقب باز می گردد و در وریدها تجمع می یابد. در نتیجه سبب تورم آنها مى گردد و واریس شکل می گیرد.

 

 

درمان واریس چگونه است؟


گزینه های درمانی موجود عبارتند از:

جراحی
لیزر درمانی درون وریدی
فوم اسکلروتراپی
فرسایش رادیوفرکانسی


روش درمان با لیزر درون‌رگی 


ابلیشن لیزری درون وریدی Endovenous Laser Ablation) EVLA) بسیار شبیه به درمان انسداد عروق ار اف (رادیوفرکانسی) برای رگ‌های واریسی است، اگرچه ابلیشن لیزری درون وریدی در درمان رگ‌های با قطر بزرگ‌تر موفق‌تر عمل می‌کند. هنگامی‌که رگ‌های واریسی بزرگ‌تر با ابلیشن لیزری درون وریدی (EVLA) درمان شدند، رگ‌های عنکبوتی کوچک‌تر با اسکلروتراپی برای ایجاد یک توناژ کامل، بافت و بهبود کانتور پوست از بین می‌روند.

روش کار به این صورت است که با استفاده از فناوری سونوگرافی موقعیت‌یابی شده و با بی‌حسی موضعی بی‌حس می‌شود. یک سوزن وارد پوست خواهد شد تا بتوان کاتتر (لوله‌ی بسیار باریک) را به داخل رگ هدایت کرد. نیازی به برش نخواهد بود. با قرار گرفتن کاتتر، فیبر لیزری از طریق رگ واریسی به سمت ناحیه کشاله ران هدایت می‌شود. 

 

 

مزیت های لیزر واریس نسبت به جراحی


انجام عمل جراحی برای درمان واریس شامل فرآیند سخت و پیچیده ای است. که شامل برش و برداشتن این رگ آسیب دیده با چاقوی جراحی می شود. عوارض و مشکلات عمل موجب شده بیماران تحمل درد واریس را به زیر تیغ جراحی رفتن ترجیح دهند.

اما با ورود تکنولوژی لیزر به حوزه درمان این بیماری ، تمامی این مشکلات رفع شده و نیازی به نگرانی در این مورد کمتر شده است. از مزیت های لیزر می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

  • نتیجه ای رضایت بخش و بدون ایجاد عوارض
  • لیزر سرپایی است و بر خلاف جراحی نیازی به بستری در بیمارستان ندارد.
  • لیزر نیازی به تزریق داروی بیهوشی ندارد، پس بیمار ملزم به تحمل عوارض این داروی خطرناک نیست.
  • لیزر درمانی برای همه بیماران و در هر سنی قابل انجام است.
  • لیزر از نظر اقتصادی به صرفه است و بیمه هم هزینه های درمان را پرداخت می کند.
  • لیزر در کمتر از نیم ساعت انجام می شود. در صورتی که برای جراحی حداقل باید یک شب در بیمارستان بستری شد.
  • احتمال بازگشت یا عود مجدد بیماری با این روش بسیار کمتر است.
  • این درمان درد کمتری نسبت به جراحی سنتی دارد.
  • بیماران می توانند از همان روز به محل کار خود بازگردند و نیازی به طی کردن دوره نقاهت نیست.
  • برای این درمان تنها یک برش کوچک ایجاد می شود. در حالی که برای جراحی باید بخش زیادی از بافت بدن برش داده شود.
  • بعد از لیزر جایی از زخم باقی نمی ماند ولی جراحی می تواند بر زیبایی پوست تاثیرات منفی داشته باشد.

دوران بهبود پس از عمل جراحی رگ‌های واریسی


معمولاً دوران بهبود پس از عمل جراحی رگ‌های واریسی پا برای افراد متفاوت است اما بین یک تا سه هفته است و پس از آن شما می‌توانید به کارهای خود بپردازید. شما پس از دو روز می‌توانید رانندگی کنید.

 

مراقبت های بعد از عمل واریس پا


  • بلافاصله پس از انجام عمل جراحی حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه راه بروید.
  • ممکن است پاهایتان کمی کبود شود. معمولا پس از گذشت دو هفته، کبودی برطرف خواهد شد.
  • پس از انجام عمل جراحی خودتان نباید رانندگی کنید.
  • برای کاهش تورم هر بار به مدت ۱۵ دقیقه یخ روی ناحیه قرار دهید.
  • سعی کنید برای ۴۸ ساعت به محل جراحی آب نرسد. ممکن است لازم باشد تا باز کردن پانسمان، فقط با استفاده از یک اسفنج خود را بشویید.
  • برای چند روز یا چند هفته جوراب واریس بپوشید. پوشیدن این جوراب‌ها مانع از تجمع و لخته شدن خون نیز خواهد شد.
  • به مدت طولانی ننشینید یا دراز نکشید. در هنگام نشستن پای خود را بالا بگیرید.
  • هر روز سه بار و هر بار حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه راه بروید. این کار را به مدت ۱ تا ۲ هفته ادامه دهید.
  • اگر مصرف داروهای ضد انعقاد خون را به دلیل انجام عمل جراحی قطع کرده‌اید؛ از پزشک خود بپرسید که آیا دوباره می‌توانید مصرف آن‌ها را آغاز کنید.
  • ممکن است پزشک در ویزیت بعدی روی شما آزمایشی انجام دهد و با استفاده از اولتراسوند اطمینان حاصل کند که روند جراحی با لیزر خوب پیش رفته است.
  • نشانه‌های عفونی شدن ناحیه عمل شده را جدی بگیرید. این‌گونه نشانه‌ها شامل قرمز شدن، گرم شدن یا ترشح مایعات درون زخم است.
  • افزایش میزان تورم یا پیدایش تورم جدید نیز خطرناک است.
  • احساس دردی که شما را از انجام کارهای روزمره بازدارد.
  • به مدت طولانی نایستید.


تماس با ما

تهران، خیابان سمیه، بین خیابان دکتر شریعتی و بهار ، بیمارستان آراد


تماس بگیرید
شماره تلفن : ۲۲۵۶۸۳۹۴-۰۲۱
ایمیل: info@drsetayesh.com

آبسه مقعدی در زنان

بیماریهای مقعدی در زنان


درد در قسمت مقعد زنان یکی از بیماری هایی است که در بین زنان بسیار شایع است که جزو بیماری های معقدی زنان به حساب می آید  . دلایلی که موجب بروز این بیماری می شوند و بسیار تاثیر گذار هستند باید توجه کنید بلافاصله درمان شوند چون اگر درمان نشوند بیماری های حادتری را به وجود می آورند و این مسئله برای زنان زیاد خوشایند نمی باشد .


فیستول واژن چیست ؟


فیستول واژن مانند سایر انواع فیستول ها حفره ای جدا از اندام های طبیعی بدن است که در قسمت ناحیه تناسلی زنان در نتیجه یک سبک زندگی پر عارضه یا وراثتی به وجود می آید . از بین رفتن یکپارچگی دیواره با روند مداوم التهابی ، عفونی یا نئوپلاستیک در راست روده ، مثانه ، مجرای ادرار ، روده بزرگ یا دیواره واژن می تواند منجر به پوسیدگی در بافت مجاور و ایجاد اتصال غیر طبیعی فیستول شود. 



 

بیماری فیستول در زنان چگونه است


بیماری آبسه مقعدی در زنان هم شایع است. از علت های مهم فیستول در زنان که هم فیستول مقعدی و هم فیستول واژن را شامل می شود, می توان به عوارض در حین زایمان, بیماری التهابی روده, سرطان یا پرتو درمانی, عمل جراحی, عفونت در حنجره یا مقعد, کیسه های آلوده در روده, مدفوع گیر افتاده در مقعد, عفونت به خاطر اچ آی وی و تجاوز اشاره کرد.


سابقه ی زایمان

فیستول ممکن است نتیجه ی زایمان سخت باشد. فیستول بین رکتوم و واژن رایج است اما ممکن است فیستول اطراف بیرون مقعد تشکیل شود. پس از زایمان،به پزشک زنان و زایمان مراجعه کرده تا مطمئن شوید که آسیب های ناشی از زایمان به خوبی درمان می شوند.

اگر به تازگی زایمان کرده و علائم عفونت و فیستول همچون تب، درد، و ترشح بد بو دارید به پزشک زنان مراجعه کنید.


 

درمان آبسه مقعدی با لیزر


جراحی آبسه مقعدی با لیزر که بهترین و موثرترین روش درمان آبسه مقعد است. این روش به صورت سرپایی صورت گرفته و برای انجام آن نیاز به بیهوش کردن فرد نیست همچنین بیمار بعد از یک شب استراحت می تواند انجام فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرد.

 

درمان آبسه مقعدی


از درمان‌های آبسه می‌توان به تخلیه سریع و جراحی اشاره کرد. پیشنهاد این است قبل از اینکه وضعیت بدتر و بغرنج‌تر شود به تخلیه آن اقدام کنید. آبسه‌ها از نوع سطحی را می‌توان در مطب و به‌وسیله بی‌حس‌کننده موضعی تخلیه کرد. آبسه‌هایی از نوع عمیق و بزرگ به‌صورت سرپایی قابلیت انجام ندارند. این نوع نیازمند بستری شدن در بیمارستان و کمک متخصص بیهوشی است. بعد از جراحی آبسه یا فیستول ناراحتی خفیف است و با داروهای مسکن قابل‌کنترل است. 


آیا درمان دارویی آبسه مقعدی امکان پذیر است؟


باید بدانید درمان دارویی آبسه مقعدی یک روش کمکی و موقت است و درمان قطعی این بیماری محسوب نمی شود. برای رسیدن به یک درمان مطلوب باید آبسه توسط جراح تخلیه شود. احتمالا قبل و بعد از جراحی آبسه مقعدی برای بیمار آنتی بیوتیک و یا پماد آبسه مقعدی جهت تکمیل فرآیند درمان تجویز می شود.


کلینیک لیزر


کلینیک لیزر شفا - درمان مشکلات و بیماری های نشیمنگاه

کلینیک لیزر زیبایی شفا - زیبایی با لیزر

کلینیک لیزر شفا

آدرس : تهران سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، مجتمع پایدار، طبقه چهارم، واحد 406

تلفن : 22361072 | 22361071 | 09021332854

ایمیل : info@drdarman.ir

بواسیر در کودکان چه موقع اتفاق می افتد

دلایل مبتلا شدن کودکان به بیماری بواسیر


  • نشستن طولانی مدت روی سطوح سخت باعث ایجاد بیماری در کودکان می شود.
  • اگر کودکی به طور منظم برای مدت طولانی یا بیش از ۱۰ دقیقه روی صندلی توالت بنشیند ، بیشتر در معرض خطر انباشته شدن است. نشستن طولانی مدت روی صندلی می تواند منجر به جمع آوری خون و رکود در ناحیه لگن شود.
  • اگر کودکی وقت زیادی را صرف تلاش برای مدفوع کند . این امر می تواند ناحیه مقعد او را تحت فشار قرار دهد ، که این امر باعث تشدید ناحیه حساس مقعد وی می شود.
  • اگر کودک غذاهای سالم نمی خورد ، اگر رژیم غذایی وی فاقد میوه های فیبری است و اگر بدنش هیدراته نباشد ، ممکن است دچار یبوست شود که این امر احتمال ابتلا به توده های وی را افزایش می دهد.
  • اگر کودک شما مرتباً احساس خلسه می کند و همچنین در طول روز زیاد گریه می کند ، ممکن است به مشکل جدی یا بیماری بواسیر برخورد کند . اگر بی وقفه گریه کند و استرس داشته باشد ، خون به سمت ناحیه لگن او هجوم آورده و فشار را بر روی شکمش افزایش می دهد. این خون ممکن است در ناحیه رکتوم راکد شود ، که در این صورت باعث ایجاد بواسیر می شود.
  • تشکیل تومور در روده بزرگ می تواند منجر به رکود خون شود که می تواند منجر به بیماری بواسیر خردسالان شود.
  • اگر کودکی به ندرت مشغول بازی می شود و بیشتر وقت خود را در اطراف نشسته می گذارد ، این می تواند احتمال انباشته شدن را افزایش دهد.
  • نشستن طولانی مدت روی سطوح سخت باعث ایجاد بیماری در کودکان می شود.
  • دلیل وراثتی بواسیر از پدر و مادر به کودک
  • اگر والدین کودک سابقه بیماری بواسیر داشته باشند ، این احتمال وجود دارد که کودک به دلایل وراثتی همین مورد را پیدا کند. چنین توده های مادرزادی گاهی اوقات درست در هفته اول تولد مشاهده می شود. 

نشانه‌های هموروئید در کودکان


 یکی از نشانه های شایع بواسیر درد شدیدی به خصوص به هنگام اجابت مزاج است که موجب می شود، کودک شما از این عمل  امتناع ورزد. از دیگر نشانه های این بیماری می توانیم به سوزش و خارش مقعد، تورم و قرمزی اشاره کنیم. به علاوه ابتلا به بواسیر موجب می شود، کودک بعد از اجابت مزاج دچار خونریزی شود و یا بر روی مدفوع و دستمال توالت خون مشاهده می کند.


روش های  تشخیص بواسیر در کودکان


تشخیص بواسیر در کودکان می تواند شامل موارد زیر باشد:


معاینه جسمی : برای بررسی مقعد و راست روده و بررسی رگهای خونی متورم که نشان دهنده بواسیر است انجام می شود.


معاینه روده : پزشک برای بررسی وجود ناهنجاری ، انگشت دستکش شده و روغن کاری شده را به سمت راست روده فرو می کند.


آنوسکوپی : یک لوله توخالی و روشن که برای مشاهده بواسیر داخلی مفید است در مقعد قرار می گیرد.


پروکتوسکوپی : یک لوله شفاف ، که به پزشک این امکان را می دهد که تمام قسمت های روده راست را معاینه کند .


سیگموئیدوسکوپی :  یکی دیگر از روش های تشخیص است که به پزشک اجازه می دهد داخل بخشی از روده بزرگ را بررسی کند و در شناسایی علل اسهال ، درد شکم ، یبوست ، رشد غیر طبیعی و خونریزی مفید است.


کولونوسکوپی : روشی که به پزشک امکان مشاهده کل طول روده بزرگ را می دهد و اغلب می تواند به شناسایی رشد غیرطبیعی ، بافت ملتهب ، زخم و خونریزی کمک کند. این کار شامل قرار دادن کولونوسکوپ ، یک لوله طولانی ، انعطاف پذیر و شفاف از طریق راست روده به داخل روده بزرگ است. 

 

 

علل بروز و شدت بواسیر یا هموروئید در کودکان


معمولا کودکان شیوه ی زندگی و عادات غذایی کاملا متفاوتی با بزرگسالان دارند که دلیلی برای تفاوت سلامت کودکان با بزرگسالان می باشد. به همین رو علل بروز هموروئید در کودکان کمتر است.

از علل اصلی بواسیر در کودکان می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  • استرس و نگرانی شدید کودک
  • مصرف کم مایعات
  • بی تحرکی و تنبلی کودک
  • استفاده از لباس های تنگ با الیاف غیر طبیعی
  • مصرف مداوم غذاهای فست فودی و کم فیبر
  • یبوست مزمن


پیشگیری از بواسیر یا هموروئید


مهمترین راهکارهایی که برای پیشگیری از بواسیر در کودکان پیشنهاد می شود :

  • مصرف غذاهای پر فیبر مانند مصرف انواع میوه ها، سبزیجات و حبوبات
  • استفاده از دستمال مرطوب به جای دستمال های خشک و خشن
  • مصرف کافی آب و نوشیدنی ها حداقل به میزان 8 لیوان در طول روز
  • تشویق کودک ورزش و تحرک کافی
  • مصرف ملین ها طبیعی در صورت ابتلا به یبوست
  • اجتناب از نشستن بر روی سطوح سخت
  • رعایت بهداشت مقعد

 

درمان های خانگی هموروئید در بچه ها


بعد از مراجعه به پزشک متخصص و اطمینان از وضعیت عمومی کودک ممکن است پزشک شما یکی یا همه 5 مورد زیر را برای درمان خانگی کودک شما توصیه کند:

1.با توجه به این که داروی خاصی برای درمان هموروئید در بچه توصیه نمی شود ممکن مصرف ایبوبروفن برای تسکین درد در مواقع ضروری توصیه شود
2.نشتن در لگن آب گرم به مدت 20 الی 30 دقیقه برای چند نوبت در روز
3.استفاده از جو دوسر که به لگن آب گرم اضافه می شود و خاصیت تسکین دهنده دارد
4.استفاده از نشاسته ذرت برای کاهش خارش مقعد در کودکان
5.استفاده از کیسه یخ که با یک حوله تمیز و مناسب پوشیده شده است برای مدت 5 دقیقه در مواقع بروز درد

  

 

آدرس

(شعبه فرشته) >> تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از چهارراه پارک وی، خیابان فیاضی، خیابان اخگری، بن بست آناهیتا، پ2 ، ساختمان آناهیتا، واحد 4 شرقی

(شعبه سعادت آباد) >> تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی مجتمع پایدار، طبقه چهارم واحد 406

درمان در کلینیک لیزر شفا چگونه است

لیزر درمانی چیست ؟


لیزر درمانی یکی از روش های پزشکی هستند که از نور متمرکز (لیزر) استفاده می کنند. برخلاف اکثر منابع نوری ، نور حاصل از لیزر (که مخفف نور تقویت شده در اثر تشعشع تحریک شده است) با طول موج های خاص تنظیم می شود. نور لیزر به قدری شدید است که می توان از آن برای شکل دادن الماس یا برش فولاد نیز استفاده کرد. مزیت این روش اینکه در پزشکی ، در کلینیک لیزر شفا لیزرها با تمرکز روی یک ناحیه کوچک به جراحان اجازه می دهند تا در دقت بالایی کار کنند و به بافت اطراف آسیب کمتری وارد کنند. 


آیا لیزردرمانی روشی ایمن است؟


لیزردرمانی در سراسر جهان به مدت بیش از 25 سال با موفقیت برای درمان عارضه‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است و هیچ گونه عوارض جانبی درازمدت یا برگشت‌ناپذیری برای آن گزارش نشده است. دستگاه‌های لیزر ما دارای تأییدیه FDA (سازمان غذا و داروی ایالات متحده) برای درمان سندرم تونل کارپل و سایر بیماری‌های مفصلی و عضلانی می‌باشد. این دستگاه‌ها به طور موفقیت‌آمیزی برای درمان دردهای حاد و مزمن، جراحت‌ها، آسیب‌های ورزشی و بسیاری از عوارض دیگر مورد استفاده قرار گرفته‌اند.


لیزر درمانی برای چه مواردی استفاده می شود؟

کوچک یا از بین بردن تومورها ، پولیپ ها یا رشد های پیش سرطانی
علائم سرطان را تسکین دهید
سنگ کلیه را از بین ببرید
بخشی از پروستات را بردارید
تعمیر شبکیه چشم جدا شده
بهبود بینایی
ریزش مو ناشی از آلوپسی یا پیری را درمان کنید
درد را درمان کنید ، از جمله درد عصب کمر


دیگر کاربردهای لیزر درمانی 

انتهای عصب برای کاهش درد پس از جراحی
 رگهای خونی برای جلوگیری از از دست دادن خون
عروق لنفاوی برای کاهش تورم و محدود کردن گسترش سلولهای تومور



چه افرادی نباید از لیزر درمانی استفاده کنند؟

برخی از مشکلات پوستی ممکن است با لیزردرمانی تشدید شود و همچنین مانند سایر جراحی های متداول،همچنین اگر بیمار از سطح پایینی از سلامت عمومی برخوردار باشد، عوارضی را به همراه خواهد داشت. بهتر است که قبل از تصمیم گیری در مورد عمل جراحی با لیزر، با پزشک متخصص مشورت کرد.

سن، سلامت عمومی، برنامه مراقبت های سلامتی بیمار و هزینه جراحی لیزر عواملی هستند که در انتخاب روش های جراحی (سنتی یا لیزر درمانی) تاثیر می ­گذارند.


درمان با لیزر کم‌توان


قدرت پرتو خروجی بین ۲۵ تا ۵۰۰ مگاوات بوده و سطح نفوذ کمتر از نیم سانتی‌متر می‌باشد. لیزر کم‌توان برای درمان مجموعه‌ای از مشکلات برای سال‌های طولانی مورد استفاده قرار گرفته و همان‌طور که گفته شد کل قدرت خروجی آن بین ۲۵ تا ۵۰۰ مگاوات است. در این شرایط به خاطر سطح پایین قدرت خروجی، لیزر کم‌توان فقط می‌تواند به نیم سانتی‌متر از بدن نفوذ کرده و طول مدت درمان با این روش در حدود ۱ تا ۲ ساعت است. لیزر کم‌توان تاثیری بر درمان شرایط مفصل، عضله، عصب، استخوان یا وضعیت دیسک‌های نخاعی ندارد، زیرا این ساختارها در لایه‌های عمیق‌تر بدن قرار دارند. بنابراین، لیزر کم‌توان اغلب به عنوان روش استاندارد لیزر درمانی مورد توجه قرار می‌گیرد.

درمان با لیزر پرتوان


لیزر پرتوان یکی از روش های نوین و موثر است که امروزه در فیزیوتراپی بطور وسیعی بکار می رود.لیزر پرتوان با قدرت بالا یک روش بدون درد، ایمن و تقریبا بدون عوارض جانبی خاصی بوده و  از آن به عنوان یکی از روش های جراحی بسته دیسک کمر و ستون فقرات و بهبود درد های عصبی، عضلانی و اسکلتی استفاده می شود.
در این شرایط قدرت پرتو خروجی بین ۱ تا ۱۲۰۰۰ مگاوات بوده (یعنی ۲۴ بار قوی‌تر از لیزر کم‌توان) و عمق نفوذ لیزر بیش از ۴ سانتیمتر می‌باشد. امروزه استفاده از لیزر پرتوان برای درمان تمام مشکلاتی که در شرایط عادی با لیزر کم‌توان تحت درمان قرار گرفته امکان‌پذیر می‌باشد.



چگونه باید برای لیزر درمانی آماده شد؟


بیمار باید از شرایط ریکاوری پس از عمل جراحی مطمئن شود. همچنین توصیه­ می­ شود که بیمار همراهی داشته باشد تا بعد از جراحی او را به خانه ببرد، زیرا ممکن است بعد از  جراحی هنوز تحت تاثیر داروهای بیهوشی یا بی­ حسی باشد.


لیزر درمانی چه خطراتی دارد؟


لیزر درمانی خطراتی به همراه دارد. از جمله عوارض آن در درمان های پوستی می ­توان موارد زیر را نام برد:

خون ریزی
عفونت
درد
زخم
تغییر در رنگ پوست


همچنین لازم به ذکر است که گاهی تاثیر لیزر درمانی دائمی نبوده و برای رسیدن به نتیجۀ لازم باید چندین بار آن را تکرار نمود.


برخی از روش های لیزردرمانی نیاز به بیهوشی بیمار دارد که این خود عوارض و خطرات مختص به خود را به همراه دارد. از جمله:

ذات الریه
احساس گیجی پس از بهوش آمدن
حمله قلبی
سکته مغزی

مزایایی لیزر درمانی چیست؟


  • لیزر به نسبت ابزارهای جراحی سنتی دقیقتر بوده و برش های کوتاه تر و کم عمق تری را بر روی پوست ایجاد می­ کند که این باعث آسیب کمتری به بافت ها وارد می­ کند.
  • فرایند عمل جراحی به کمک لیزر معمولاً کوتاهتر از جراحی های سنتی است به همین خاطر اگر عمل جراحی به روش لیزردرمانی نیاز به بیهوشی داشته باشد از مقدار کمتری از داروی بیهوشی استفاده خواهد شد.
  • این روش جراحی اغلب به صورت سرپایی انجام می­ شود و دیگر نیازی به بستری شدن بیمار در بیمارستان نیست. 
  •  همچنین معمولا بیمارانی که با لیزر جراحی می­ شوند، سریع تر بهبود پیدا می­ کنند و بیمار به نسبت جراحی های سنتی درد، تورم و جای زخم کمتری خواهد داشت.


تماس با ما

شعبه سعادت آباد:

تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی مجتمع پایدار، طبقه چهارم واحد ۴۰۶

۲۲۳۶۰۲۶۸ -۰۲۱
۰۹۰۲۱۳۳۲۸۵۴

شعبه فرشته: 
تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از چهارراه پارک وی، خیابان فیاضی، خیابان اخگری، بن بست آناهیتا، پلاک۲، ساختمان آناهیتا، واحد ۴ شرقی

۲۶۲۱۶۹۵۳ -۰۲۱

۲۶۲۱۸۶۰۱ -۰۲۱

درمان کیست مویی با لیزر

روش های درمان کیست مویی


اغلب افراد  به دلیل ترس از جراحی سعی دارند تا از روش های ساده و گیاهی برای مداوای این عارضه استفاده کنند. متاسفانه برای این دسته بیماران که علاقه زیادی به درمان خانگی دارند باید بگوییم که استفاده از این روش کارساز نبوده و صرفا نقش تسکین دهندگی درد و التهاب سینوس مویی را دارد. امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در عرصه پزشکی, روش های جایگزین بهتری برای مداوای کیست مویی مورد استفاده قرار می گیرد که نمونه بارز آن لیزر می باشد. نکته مورد توجه اینکه این روش درمانی نیازی به بیهوشی ندارد و فقط با بی‌حسی انجام می‌شود و نوعی عمل سرپایی تلقی می‌شود.



 لیزر کیست مویی

عمل با لیزر در حقیقت به معنای استفاده از اشعه لیزر به جای تیغ جراحی برای برش و خارج کردن بافت عفونی از داخل پوست است. جراح طی درمان با لیزر فقط کیست موها را خارج می‌کند و بر خلاف جراحی سنتی قسمت بزرگی از پوست و گوشت فرد بریده نمی‌شود. اشعه لیزر تا عمق بافت عفونی نفوذ کرده و هرگونه عفونت را سوزانده و از بین می‌برد در نتیجه احتمال بازگشت بیماری کاملا نزدیک به صفر است. همچنین دقت این روش بسیار بالا است و آسیب بسیار کم‌تری را به پوست وارد می‌کند.



مزایای جراحی سینوس پیلونیدال با لیزر

1. به علت بسته شدن  عروق کوچک توسط لیزر کیست مویی، خونریزی به کمترین مقدار خود می رسد.

2. لیزر عصب های قطع شده ی حین برش جراحی را ترمیم می کند و به همین علت درد بعد از عمل کیست مویی به میزان قابل توجهی کاهش می آید.

3. از همه مهمتر اینکه لیزر هنگامی که به بستر زخم تابانده می شود باعث از بین رفتن ریشه های باقیمانده احتمالی حین جراحی کیست مویی  می شود.

4. استفاده از لیزر درمانی بعد از عمل برای سرعت بخشیدن به ترمیم زخم موثر می باشد.

5. جراحی با لیزر همراه با بی حسی موضعی می باشد چرا که دیگر نیازی به چاقو و تیغ جراحی نمی باشد در صورتی که جراحی سنتی کیست مویی بایستی با بیهوشی صورت گیرد.

6. قطعا درمان با لیزر کیست مویی برای بیمار، جراحی را بسیار ساده و آسان خواهد نمود و مراحل درمان را تسریع کرده و بیمار از روز پس از جراحی می تواند فعالیت های روزمره خود را شروع کند.


مراقبت‌های بعد از لیزر مو برگشتی


در این روش نیاز به گذراندن دوران نقاهت و مراقبت‌های سخت بعد از عمل نیست، اما رعایت برخی نکات می‌تواند روند بهبودی را تسریع بخشد که به شرح زیر است:


مصرف داروهای تجویزی بطور مرتب و طبق تجویز پزشک

پرهیز از نشستن‌های طولانی

استفاده از توالت فرنگی

داشتن تحرک و پیاده روی طی روز

رعایت بهداشت و شستشوی مرتب ناحیه عمل

تا بهبودی کامل از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید

بطور مرتب اصلاح موهای زائد ناحیه بیماری را انجام دهید

تا حد امکان از پوشیدن لباس‌های تنگ با الیاف مصنوعی خودداری کنید



آیا عمل کیست مویی با لیزر در بیمارستان انجام می شود و نیاز به بستری دارد؟


خیر. این عمل در کلینیک های تخصصی توسط پزشک جراح انجام می شود و بیمار پس از درمان می تواند به خانه خود بر گردد.


آیا عمل با لیزر نیاز به پانسمان دارد؟


نسبت به وسعت کیست ممکن است پزشک پانسمان کردن در روز های اول را تجویز کند.


درمان سینوس مویی با لیزر تحت بیهوشی انجام می شود یا بی حسی؟


این عمل تحت بی حسی موضعی انجام شده و عوارض بیهوشی را ندارد.


آیا لیزر کیست مویی دردناک است؟
درد حاصل از روش کم تهاجمی لیزر کیست مویی در مقایسه با جراحی با چاقو، ناچیز است.


اطلاعات تماس

آدرس : تهران سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، مجتمع پایدار، طبقه چهارم، واحد 406
تلفن : 02122361071 و 02122361072
ایمیل : info @ drtajbakhsh.ir
واتس آپ : 09021332854