لیزر کیست مویی

جراحی لیزر یک درمان نسبتا سریع و موثر برای کیست پیلونیدال است. این کیست ها که در نزدیکی بالای استخوان دنبالچه قرار دارند، جیب هایی هستند که با مو و مواد زائد فرو می روند و باعث عفونت می شوند. هدف از جراحی تمیز کردن ناحیه عفونی و برداشتن گودال است تا عفونت عود نکند.

آیا لیزر موهای زائد می تواند به سینوس پیلونیدال کمک کند؟


عود طولانی مدت سینوس پیلونیدال با رعایت بهداشت و حذف منظم موهای زائد مانند لیزر موهای زائد کاهش می یابد. برای جلوگیری از عود سینوس، موها باید برداشته شوند. لیزر موهای زائد به طور دائمی موهای ناحیه آسیب دیده را کاهش می دهد و احتمال عود مشکل را تا حد زیادی کاهش می دهد.


تشخیص سینوس پایلونیدال (کیست مویی پایین کمر)


کیست پیلونیدال یا سینوس پیلونیدال رشد غیر طبیعی پوست واقع در نزدیکی دنبالچه که حاوی پوست و مو است و به راحتی می تواند آلوده شود. این کیسه کوچک به صورت یک منفذ پوستی نمایان می شود ولی گاهی اوقات فقط یک فرورفتگی حاوی مو می باشد. معمولا کلمه سینوس-سینوس بینی را به یاد ما می آورد اما این سینوس ها در هر نقطه از بدن ما می توانند وجود داشته و یا به وجود بیایند.


بیماری سینوس پیلونیدال به شکل یک آبسه حاد یا سینوس تخلیه شونده در ناحیه ساکروکوسیکس بروز می کند.  به طور معمول در انتهایی ترین نقطه ستون فقرات ایجاد می شود. که حاوی پوست و مو است و با علامت اولیه قرمزی و تورم و خارش ظاهر می شود. برای تشخیص قطعی نیازی به انجام آزمایش نیست و پزشک با معاینه سطحی سینوس پیلونیدال را تشخیص می دهد.




 

 


 

آیا لیزر جایگزینی برای جراحی باز برای کیست پیلونیدال است؟


این می‌تواند جایگزین بسیار جذابی برای جراحی باز باشد و بیماران را قادر می‌سازد تا از مشکلات مکرر و شدید پس از عمل مرتبط با ... لیزر Nd-YAG یک درمان مؤثر برای کیست‌های پیلونیدال است که نتایج عالی را با بهبودی سریع و بدون خطر عوارض جانبی جدی ارائه می‌کند.


انواع لیزر در درمان کیست مویی


لیزردیود


در صورتی که در مرحله اولیه ی بیماری می باشید می توان به وسیله ی وارد کردن فیبر دیود دیواره ی کیست را حذف کرد.

در این حالت نیاز به جراحی نیست . بعد از اینکه فیبر لیزر کیست مویی خارج شد کیست مویی برداشته شده و یک زخم بیضوی کوچک ایجاد می شود.

 

لیزر پرتوان برای برداشتن کاملکیست


به وسیله این لیزر می توان سینوس را به طور کامل برداشت و بیشتر برای برداشتن کیست های متعدد کاربرد دارد.

 

عمل با لیزر در حقیقت به معنای استفاده از اشعه لیزر به جای تیغ جراحی برای برش و خارج کردن بافت عفونی از داخل پوست است. جراح طی درمان با لیزر فقط کیست مو ها را خارج می کند و نکته قابل تعمل این که بر خلاف جراحی سنتی قسمت بزرگی از پوست و گوشت فرد بریده نمی شود. اشعه لیزر تا عمق بافت عفونی نفوذ کرده و هرگونه عفونت را سوزانده و از بین می برد در نتیجه احتمال بازگشت بیماری کاملا نزدیک به صفر است. 

درمان با لیزر با دقت بسیار بالایی انجام شده و آسیب کمتری به پوست وارد می کند. به دلیل برش های بسیار کوچک لیزر، دوره نقاهت سریع تر است و مزیت افرادی که کیست خود را با لیزر درمان می کنند، معمولا پس از 2 الی 3 روز استراحت به محل کار و فعالیت های روزمره خود باز می گردند.

 

معایب روش جراحی کیست مویی پایین کمر به روش باز


باید بدانید  این روش بعد از برداشتن کیست مویی زخم باز گذاشته می شود و بیمار در روزهای اولیه پانسمان دارد. گاهی پزشک مربوطه باید از  درن برای تخلیه ترشحات استفاده کند که پس از کاهش ترشحات می توان آن را خارج کرد بنابراین زمان ویزیت اول را جراح مربوطه مشخص می کند. به علت نزدیکی این ناحیه به مقعد باید مراقب بود که زخم آلوده نشود. معمولا پانسمان ها بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز خارج می شود. بنابراین دوره نقاهت طولانی از معایت این روش است.


نکته قابل توجه در هردو روش جراحی باز و بسته این است که شخص باید بعد از عمل از تجمع و رشد مو در این ناحیه جلوگیری کند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.